Airco

Image

Het aircosysteem is een steeds populairder comfortsysteem. Bijna geen enkele nieuwe auto wordt nog geleverd ZONDER een aircosysteem. Maar wist u dat ook een aircosysteem preventief onderhoud nodig heeft? Net als een cv installatie levert een aircosysteem per jaar wel een 5-10% van zijn capaciteit in. Een te lage capaciteit of slechte werking van het systeem kan tot ernstige schade aan het systeem leiden. Indien de aircopomp (compressor) hierdoor kapot loopt dan zijn de reparatiekosten niet gering.

Laat daarom op zijn tijd uw airco controleren en eventueel van een servicebeurt voorzien. Wij raden aan dit eens in de 4 jaar te doen. Zo kunt u met een gerust hart de zomer in. Maar ook in vochtige weersomstandigheden of weergetijden is een airco onmisbaar. Last van vochtige ramen? Zet dan uw airco aan. Het systeem haalt het overtollig vocht uit de aanwezige lucht waardoor ramen sneller schoon zijn.

Ons Valeo aircostation hoort bij de beste airco vulsystemen die op de markt verkrijgbaar zijn. Heeft u twijfels over de werking van uw airco dan nemen wij graag een kijkje.

Wilt u meer informatie dan kunt u ons bereiken op 040-2061242 of stuur een email naar: . U kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken via onze website.